Shazam 3.2.0

ar£S

Kadim Üye
30 Tem 2009
5,659
0
Kimi zaman gittiğimiz bir markette ya da başka bir yerde işittiğimiz parçayı beğeniriz ancak kime ait olduğunu bilemeyiz. İşte bu tür durumlarda rahatlıkla Shazam uygulamasını kullanabilirsiniz.
Shazam uygulaması ile işittiğiniz şarkının 15 saniyelik bölümünü mobil ürününüze dinleterek sonucu bekleyiniz. Kısa bir beklemenin ardından o parçanın kim tarafından söylendiği ve hangi albümde yer aldığını öğreneceksiniz. Hatta albümü Shazam uygualaması üzerinden mobil ürününüze indirebilirsiniz de.
Shazam ile belirlediğiniz şarkıları etiketleyebilir ve varsa o parçanın YouTube'daki videoları izleyebilirsiniz.




İndir
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.