Shell Şifresini Dışarıdan Kırmak

22 Ağu 2017
212
5
Gotham
Merhaba.Merak ettiğim bir husus var.Biri bir siteye shell atmış diyelim.O shell yolunu biz bulduktan sonra şifre istiyor.Bu shell şifresini nasıl kırabiliriz.Sheller php de olduğundan php de sunucu taraflı olduğundan php kaynak koduna erişip şifreye ulaşmak mümkün olmuyor.kaynak koda ulaşmanın bir yolu var mıdır ?
Deneme yanılma için çoğu shellin default şifresi bulunan bir wordlist varsa rica ediyorum paylaşın.
Ya da korsan bir yol varsa o da olur :)
 

Dex1337

Uzman üye
23 Eyl 2016
1,691
34
Londra
O shellin yöneticisi şifreyi ne yaptıysa ve sen onu biliyorsan girebilirsin örnek wso shell attın wso yazıp girdin entegrelidir herşey şifrelenmiş shellere dikkat et log kaydetdiriyor. İyi forumlar.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.