Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya fonksiyonlar devre dışıdır dosya editlemene veya silmene engel oluyordur yada yetki kısıtlanmış tır executable üzerinde komut çalıştırıp chmod 777 ile tam yetki vermeyi dene yada dediğim gibi ilk sonuç varsa PHP ini dosyası oluşturup bypass etmeye çalışSelamın aleyküm acelam var oyüzden font renkleriyle ugraşamicam sorum şu;
benim shell bastığım sitelerde silemediğim dosyalar oluyo mesela ben index.php dosyasını silip veya editleyip kendi indeximi atıcam ama izin vermiyo nasıl silebilirim/editleyebilirim?
Selamın aleyküm acelam var oyüzden font renkleriyle ugraşamicam sorum şu;
benim shell bastığım sitelerde silemediğim dosyalar oluyo mesela ben index.php dosyasını silip veya editleyip kendi indeximi atıcam ama izin vermiyo nasıl silebilirim/editleyebilirim?
Kendim çözdüm eyw yetki denedim olmadı rname denedim yine olmadı oyüzden html indexi yapıp öncelik veriyorum problem çözülüyoMerhaba;
Öncelikle Yetki Vermeyi Dene, Baktın Olmuyor Yaptığım Yöntemlerden Birisi rename Yap Başka Bir İsim Ver Dosyaya, Ardından Kendi index.php Dosyanı Oluştur.