Arkadaşlar merhaba benim shell hakkında sıknıtım var şimdi elimde bir site var ve ben bu siteyi hemen hacklemek istemiyorum shell atıp izlemek istiyorum bi kaç gün yani siteye girilen bilgileri bulmak istiyorum shell ile bu mümkünmü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sitenin veritabanı bilgileri elinizde yoksa, sadece veri akışını takip edebilirsiniz. Yani siteye aktarılan veya çekilen dosya transferlerini izleyebilirsiniz. Bu da hacklemek istediğiniz site çok aktif bir site değilse işinize yaramaz büyük olasılıkla..
Veritabanı derken admin pass var admin paneline girebiliyorum ve aktif bir site ben yazılanları görmek istiyorum yani sanki siteye keylogger atmiş gibi shell ile bunu yapamazmiyim
Yazılan derken neyi kastediyorsunuz anlamadım. Normal bir blog sitesiyse yazılanları şifreyi bilmeden de takip edebilirsiniz zaten, tam olarak ne yapmak istiyorsunuz ?
Blog sitesi değil ruslara ait bir alısveriş sitesi site içi akışı gorebilirmiyim shell ile