Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazmışsınız emek vermişsiniz ama ben bunu zaten biliyorum ve bu bir yol haritası değil![]()
GitHub - LuNiZz/siber-guvenlik-sss: SSS sorulari burada...
SSS sorulari burada... Contribute to LuNiZz/siber-guvenlik-sss development by creating an account on GitHub.github.com
Hangi sertifikaların eğitimlerini sırasıyla alman gerektiğini söylüyor. Ayrıca Youtube'ye aşırı basit bir şekilde "siber güvenlik yol haritası" veya "siber güvenliğe nasıl başlarım" veya "cyber security road map" gibi sorgular yapılabilir.Yazmışsınız emek vermişsiniz ama ben bunu zaten biliyorum ve bu bir yol haritası değil
TeşekkürlerHangi sertifikaların eğitimlerini sırasıyla alman gerektiğini söylüyor. Ayrıca Youtube'ye aşırı basit bir şekilde "siber güvenlik yol haritası" veya "siber güvenliğe nasıl başlarım" veya "cyber security road map" gibi sorgular yapılabilir.
İlk önce araştırma yapmayı öğrenmelisin. Siber güvenlik araştırma yapmayan birine uygun değildir.Merhaba sayın üyeler bir sorum olacak
Siber güvenliğe başlamak istiyorum ama nasıl başlamalıyım bilmiyorum neler öğrenmeliyim?(sistemlerin nasıl çalıştığını öğrenmeli miyim, yazılım öğrenmeli miyim)
Hocam hayatımda sizin kadar doğru konuşan az kişi gördüm"Siber güvenliğe başlamak istiyorum, ne yapmalıyım?"
Siber güvenliğe başlamalısın.![]()
siber güvenliği öğrenmelisin ilk yani bilgisayarın nasıl çalıştığını felan RAM HDD SDD bunların ne işe yaradığını sistem dosyalarını felan bunları bilirsen gerisi çorap söküğü gibi gelirMerhaba sayın üyeler bir sorum olacak
Siber güvenliğe başlamak istiyorum ama nasıl başlamalıyım bilmiyorum neler öğrenmeliyim?(sistemlerin nasıl çalıştığını öğrenmeli miyim, yazılım öğrenmeli miyim)
En kolayi zaten buraya yazmak , youtube kucuk bir arama yapsaniz yuzlerce kaynak bulursunuz , en basitinden can deger hocanin videosu her seyi anlatirdi size . Yardim merkezini arayipta cevabini bulamadiginiz sorular icin kullanin lutfen .Merhaba sayın üyeler bir sorum olacak
Youtube / Udemy gibi vs. Programlardan yarsım alabilirsinMerhaba sayın üyeler bir sorum olacak