Cümleten selamın aleyküm şu siber güvenlik işlerine girmek istiyorum böyle işleri öğrenmek için hangi kaynakları kullanabilirim. Kanal adı olur site adı olur size zahmet...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Best Online Cybersecurity Courses & Certifications | HTB AcademyCümleten selamın aleyküm şu siber güvenlik işlerine girmek istiyorum böyle işleri öğrenmek için hangi kaynakları kullanabilirim. Kanal adı olur site adı olur size zahmet...
ve Aleykûm SelâmCümleten selamın aleyküm şu siber güvenlik işlerine girmek istiyorum böyle işleri öğrenmek için hangi kaynakları kullanabilirim. Kanal adı olur site adı olur size zahmet...
katılıyorum abi kaynak bol ama önemli olan onu nasıl yorumladığın bazen bir kişi on kitap okur hiçbir şey çıkaramaz bazen bir kişi tek bir konudan yola çıkıp kendine yeni bir alan açar bu işte merak etmek sorgulamak ve denemekten vazgeçmemek teknik bilgiden bile önce geliyor herzamanve Aleykûm Selâm
Hocam sanılanın aksine mantık kurabilmek, tersine düşünebilmek.
E tabi hacklenmek de gerekir.
Bunlar işin temeli, sonra teknik kısmı ve kaynaklar gelir ise, edilen kaynaklardan tarafınca verim çıkar. Aksi hâlde pazardan eve getirilip de yenmeyen elma misali, konumun değişir fakat sonun yine çöptür.