Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Network öğren kriptografi öğren en az bir yazılım dili öğren önerim başlangıç olarak Python işletim sistemlerini öğren sonra sistem açıklarını bir web sitesine ne tür açıklar olabilir açıkları sömürmeyi öğren sonra ctf çöz ondan sonra kendini daha fazla geliştirebilirsin.Merhaba siber güvenlik öğrenmeye ancak nerden başlayacağımı bilmediğim için başlayamıyorum 0`Dan Başlayan biri için neler önerirsiniz.
İlk olarak yazılım dili öğren yazılım dilinde hangisi sana daha kolay geliyorsa onda başlaMerhaba siber güvenlik öğrenmeye ancak nerden başlayacağımı bilmediğim için başlayamıyorum 0`Dan Başlayan biri için neler önerirsiniz.
Python,Html,Css Biliyorum açıkları öğrenmek istiyorum ama adam gibi bir kaynak yokNetwork öğren kriptografi öğren en az bir yazılım dili öğren önerim başlangıç olarak Python işletim sistemlerini öğren sonra sistem açıklarını bir web sitesine ne tür açıklar olabilir açıkları sömürmeyi öğren sonra ctf çöz ondan sonra kendini daha fazla geliştirebilirsin.
Udemy den ders alabilirsin ya da sixpon adlı YouTube kanalı var oradan birşeyler öğrenebilirsin.Python,Html,Css Biliyorum açıkları öğrenmek istiyorum ama adam gibi bir kaynak yok
Tamam Teşşekür EderimUdemy den ders alabilirsin ya da sixpon adlı YouTube kanalı var oradan birşeyler öğrenebilirsin.
Evetarkadaşlar zormu öğrenmek yoksa
Ne seviyede öğreneceğine bağlıne kadar zamanımızı alır ağa hiç bir bilgim yokta yardımı olur musun
yani temel öğrenmek 5-6 ayını alıryani ağabeyim başlagıç seviyesinden gidebildiğim kadar gidicem
Konu 'Siber güvenlik için yol haritası!' Siber güvenlik için yol haritası!Merhaba siber güvenlik öğrenmeye ancak nerden başlayacağımı bilmediğim için başlayamıyorum 0`Dan Başlayan biri için neler önerirsiniz.
siber güvenliğin zor olarak gelip gelmemesi bilgisayar kullanımı bilgin, sistemlerin çalışma mantığını ne kadar bildiğin, merakın ve bu işi sevip sevmemen gibi etkenlere bağlı (oyun gibi düşünürsen daha kolay öğrenirsin tavsiyemidir)arkadaşlar zormu öğrenmek yoksa
Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.