siber güvenlik alanında pshing, instagram hesabına spam atma , kameralara erişim , brutforce attack , ddos atmayı biliyorum bunlar dışında bana yeni yöntemler için kaynak arıyorum.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kanka bu söykediklerin lamer işi ne siber güvenliğisiber güvenlik alanında pshing, instagram hesabına spam atma , kameralara erişim , brutforce attack , ddos atmayı biliyorum bunlar dışında bana yeni yöntemler öğretebilecek kişiler varsa bana ulaşabilir mi ?
Tool peşinde koşacağına network falan öğrensiber güvenlik alanında pshing, instagram hesabına spam atma , kameralara erişim , brutforce attack , ddos atmayı biliyorum bunlar dışında bana yeni yöntemler öğretebilecek kişiler varsa bana ulaşabilir mi ?
aynen öyle.Tool peşinde koşacağına network falan öğren
Mantığını anlasalar gerisi oturur.ben youtube kali linux kurulumları yada tool kurulumları çekerken insanlara baktım yeni bir hata olunca hep bana geliyorlar o küçük hatayı gidip yazıp arastırmıyor yada tool içinde api eskiyince gidip yenisini takmak yerine size gelip soruyorlar istekli ve merakli çözüm odaklı değilseniz girmeyin bu siber güvenliğe sonra sorun çıktı üfff püff diyorsunuz yapay zeka çıktı hala sorun gidip ona soırmak yerine birine soruyorlar kaynak var hala kullanamıyorlar
Halbuki paketleri güncelleseler veya deneme yanılma bile yapsalar çözülürben youtube kali linux kurulumları yada tool kurulumları çekerken insanlara baktım yeni bir hata olunca hep bana geliyorlar o küçük hatayı gidip yazıp arastırmıyor yada tool içinde api eskiyince gidip yenisini takmak yerine size gelip soruyorlar istekli ve merakli çözüm odaklı değilseniz girmeyin bu siber güvenliğe sonra sorun çıktı üfff püff diyorsunuz yapay zeka çıktı hala sorun gidip ona soırmak yerine birine soruyorlar kaynak var hala kullanamıyorlar