Yaklaşık 2 senedir siber güvenlikle ilgileniyorum. İşletim sistemleri, dosya sistemleri, ağ temel bilgileri, temel JavaScript, bazı Kali Linux Toolları ve yaygın saldırı türleri gibi konulara hâkim olduğumu düşünüyorum. Terminal bilgim temel düzeyde(yaklaşık 50-60 tane komut biliyorum), ancak birçok araca ve parametrelerine tam olarak hâkim değilim. Kali Linux kullanıyorum fakat araçlardan yeterince verim alamadığımı hissediyorum.
TryHackMe’de ücretsiz olarak bazı odaları çözüyorum, fakat premium üyeliğim olmadığı için sınırlı sayıda içeriğe ulaşabiliyorum. Bu alanda kendimi daha nasıl geliştirebilirim? Özellikle terminal kullanımımı, araç bilgimi ve genel pratik yeteneklerimi artırmak adına önerilerinizi duymak isterim.
Şimdiden teşekkürler.
TryHackMe’de ücretsiz olarak bazı odaları çözüyorum, fakat premium üyeliğim olmadığı için sınırlı sayıda içeriğe ulaşabiliyorum. Bu alanda kendimi daha nasıl geliştirebilirim? Özellikle terminal kullanımımı, araç bilgimi ve genel pratik yeteneklerimi artırmak adına önerilerinizi duymak isterim.
Şimdiden teşekkürler.