Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
her videoda sesin farklı çıkıyorSanırım 2 tane soru varmış banada birileri ulaştırdı bende bi çözeyim dedim. Aklınıza takılan bir şey varsa yorum atın bende açıklamaya çalışayım. Kendinize iyi bakın, selametle kalın.
Teşekkürler emeğinize sağlık hocam.Sanırım 2 tane soru varmış banada birileri ulaştırdı bende bi çözeyim dedim. Aklınıza takılan bir şey varsa yorum atın bende açıklamaya çalışayım. Kendinize iyi bakın, selametle kalın.
Bunu eleştiri olarak alıyorum.Dher videoda sesin farklı çıkıyor
Öncelikle ellerine sağlık hocam. Elimdeki exe'nin reverse'i ile alakalı bir sorum var. Sana mail de yolladım. Rica etsem yardımcı olabilme şansın var mı ?Sanırım 2 tane soru varmış banada birileri ulaştırdı bende bi çözeyim dedim. Aklınıza takılan bir şey varsa yorum atın bende açıklamaya çalışayım. Kendinize iyi bakın, selametle kalın.
Şuan bakamamÖncelikle ellerine sağlık hocam. Elimdeki exe'nin reverse'i ile alakalı bir sorum var. Sana mail de yolladım. Rica etsem yardımcı olabilme şansın var mı ?
Özelden mesaj attım rica etsem mesajıma bakar mısın ?Şuan bakamam
elinize sağlıkSanırım 2 tane soru varmış banada birileri ulaştırdı bende bi çözeyim dedim. Aklınıza takılan bir şey varsa yorum atın bende açıklamaya çalışayım. Kendinize iyi bakın, selametle kalın.