Çözüldü Şifre kırıcı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hydr0gen

Yeni üye
23 Ocak 2009
39
0
Merhaba arkadaşlar konuyu belki yanlış yere açmış olabilirim ama ufak bi yardımınıza ihtiyacım var.
şifresi unutulan bi hesabı kırmak için pass list oluşturup programla denemek istiyorum ama adını hatırlayamıyorum, lütfen yardımcı olurmusunuz ?

Teşekkürler herkese
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

ktsociety

Katılımcı Üye
14 Mar 2017
602
7
Teşkilât
dostum program olarak soruyorsan brute force programları var pass list yapmana gerek yok bunun için dev txt dosyaları var onlardan birini kullanabilirsin hesabınmı adını hatırlamıyorsun programın'mı birde hydra var :)
 

hydr0gen

Yeni üye
23 Ocak 2009
39
0
Şifremi hatırlıyorum ama hangisi olduğunu bulamıyorum pass list oluşturup programın denemesini istiyorum kendim denemekten yoruldum :) pass list ihtiyacım yok cunku eski sifrelerimden bitanesi ama hangisi bilmiyorum. mail adresini yazıp kendi oluşturduğum pass listini yükleyip denemesini istiyorum böyle bi brüte force hangisi acaba ?
 

ktsociety

Katılımcı Üye
14 Mar 2017
602
7
Teşkilât
Dostum hydra var yada xhydra var kali kullanıyorsan xhydra kullanmanı tavsiye ederim hotmail'in portu internette var :) kolaylıkla işini bu programla halledebilirsin youtubede kullanım şekilleri var ama kendi mail adresin bile olsa ilkeleri gereği korumak isteyeceklerdir en azından bir vpn kullanmanı tavsiye ederim
 

hydr0gen

Yeni üye
23 Ocak 2009
39
0
instagram ve mail.ru hesabı için denicem ama hydra dışında daha basit ve pratik brüte force varsa daha uygun olurdu benim için :) teşekkür ederim
 

BÖKE

Yaşayan Forum Efsanesi
20 Ağu 2016
8,754
411
Konu içeriği incelemiş olup sorunun çözüldüğüne kaanat getirilmiş ve daha fazla post kasılmasını önlemek,sorunu yaşayan diğer üyelerimizin arama yaptıklarında daha kolay bulması için konu kilitlenip "çözüldü" ibaresi eklenmiştir.

Eğer konu sahibinin sorunu devam ediyorsa özel mesaj ile belirtebilir konunun açılmasını rica edebilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.