Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar uzaktan baglantı ile bi oyun sunucuu yönetiyorum.Fakat sunucunun şifresini değiştirdim ve unuttum.Şifrenin yazılıs sitilini falan biliyorum mesela AbbA01 yani baş ve son harf buyuk son bolum sayı benim bölye bi key olusturucuya ıhtıyacım var.
Çok saolun ama ben tam acıklayamadım galiba.Şimdi unutulan Şifreyi AbcD01 dusunun Ben A ve D nin büyük oldugunu ve sonun 01 oldugunu bılıyorum.Yani bana AbcD olusturcak bi program lazım . Yinede ilginiz için tesekkur ederim
Şimdi inceleme şansım yok ama https://tik.lat/vtGaV bir bakın.Algoritmamız belli=baş ve son harfler biliniyor,eğer hane sayısınıda biliyorsanız bilinenler hariç atıyorum 11 hane şifre ise baş ve sonu yani 2 haneyi çıkarıp 9 haneli olarak şifreler oluşturun.Bu şifrelerede baş ve sondakileri ekleyip sitede deneyin.Başka programlarda bakıyorum.