holograpys Üye Katılım 31 Ara 2014 Mesajlar 171 Tepkime puanı 1 Konum ÇUKUROVA Kredi 0 18 Haz 2017 #1 Arkadaşlar facebookda alacak verecek meselesi oldu paramı alamadım bide beni şikayet etmiş güya bana sahte gibi geldi resmi birşeye benzemiyor. + Resmi yazılarda tarih belirtilir diye biliyorum. Yarın yazılmış Moderatör tarafında düzenlendi: 18 Haz 2017
Arkadaşlar facebookda alacak verecek meselesi oldu paramı alamadım bide beni şikayet etmiş güya bana sahte gibi geldi resmi birşeye benzemiyor. + Resmi yazılarda tarih belirtilir diye biliyorum. Yarın yazılmış
Coolkinq12 Kıdemli Üye Katılım 5 Haz 2016 Mesajlar 2,765 Tepkime puanı 0 Konum Homeworld Kredi 0 18 Haz 2017 #2 çok garip ve özensiz yazılmış "dosya noyu ogrenebilirsiniz." Oyla 0 Downvote
holograpys Üye Katılım 31 Ara 2014 Mesajlar 171 Tepkime puanı 1 Konum ÇUKUROVA Kredi 0 18 Haz 2017 Konuyu başlatan #3 Coolkinq12' Alıntı: çok garip ve özensiz yazılmış "dosya noyu ogrenebilirsiniz." Genişletmek için tıkla ... Bencede ama belli olmaz ya çok özenmiyorlar malum Oyla 0 Downvote
Coolkinq12' Alıntı: çok garip ve özensiz yazılmış "dosya noyu ogrenebilirsiniz." Genişletmek için tıkla ... Bencede ama belli olmaz ya çok özenmiyorlar malum