Merhaba arkadaşlar bilgisayarıma yanlışlıkla chromium ve segurazo antivirüs isimli 2 tane zararlı yazılım yüklendi chromiumu kaldırdım fakat segurazo isimli yazılımı kaldıramadım virüs bilgisayarımı yavaşlatıyor ve bilgisayarımı açtıktan 1.50 saat sonra ekran kartımı çöktürerek PC yi kullanılmaz hale getiriyor ve yeniden başlatmam gerekiyor, virüsü silmek için tüm virüs programlarını teker teker denedim birini kullandım silemedi programı sildim başka virüs programı indirdim hiç bir virüs programı silemedi ondan sonra virüsü görev yöneticisinden kapatmaya çalışınca erişim engellendi diyor virüslü dosyayı program filesten silmeye çalışınca erişim engellendi diyor unlocker vb gibi silinmeyen dosyaları silen tüm uygulamaları denedim silmedi, program kaldırdan uninstall diyorum silinmiyor pc yi güvenli modda çalıştırdım silinmedi. Bilgisayarı virüs bulaşmadan önceki güne geri getirmek için Windows geri yükleme kullandım ve Windows segurazo.exe silinemedi geri yükleme olması diye hata verdi her yolu denedim düzelmiyor format atamam bir sürü oyun ve resim dosya proje var lütfen yardım edin en yetkili kişiler bile gelsin bu konuya bir çözüm bulalım
Moderatör tarafında düzenlendi: