Silkroad Yardımcı Programları Ve BAN Riski

karaman02

Yeni üye
11 May 2009
39
0
ADIYAMAN
Silkroad Yardımcı Programları Ve BAN Riski

Her Programa Artık Ban Riski Nedir? Kullanırsam Banlanırmıyım? Sorularını Siz Sormaktan Bıkmadınız Bende Cevaplamaktan..Ama Artık Tek Bir Konu Açarak Herkesin Okumasını İstiyorum..

Ayrıca Her Programın Altında Virüs Tarama Sonuçları Var, Bu Sitede Asla Trojanlı yada Keylogger'lı Dosya Barındırmam, Genede Şüpesi Olan Kullanmasın Programları..

Charınız Neden Banlanır?

İllegal Program Kullanırsanız..

Silkroad Orjinal Dosyaları Haricinde Kullandıgınız Herşey İllegaldir..

1-2 Gün Kullanırsınız Birşey Olmaz Ama Gm'ler Kullandığınızı Farkederlerse Banlanırsınız..

Ne Gibi Programlar?

Editlenmiş orjinal silkroad dosyaları,

Bedava botlar,

Auto select programları,

Charınızın hızlı lvl atlamasını saglayacak diger prog.,

Silkroad'a zarar verecek programlar..

Hangi Programlarda Ban Riski Yoktur?

Kesin Olmasada "No Dc, Loader, Keyhelper, Sizin Yerinize Tuşlara Basan Programlar, Srokiller, Sro Hider, Unique List, ServerList, Taxi Programları ve Benzeri Programlarda" Yani Charınız Hızlı LvL Atmamasını Sağlamayan Oyunda Size Yardımcı Olacak Programlarda Ban Riski Yok Denecek Kadar Azdır..


Yüksek LvL Charlarınız Varsa Silk'de Almamışsanız İllegal Programlardan Uzak Durunuz..

Eğer Düzenli Silk Alıyorsanız Kullandıgınız Programlarda Ban Riskiniz %10 - %5 'lere Kadar İniyor..

Eğer Yüksek LvL Bir Charım OLsun Diyorsanız Paranıza Kıyıp Silk Alcaksınız..Ama Ben Öylesine Zevkine Oynuyorum Diyorsanız İstediginizi Kullanmakta Özgürsünüz..

Örnek Vermem Gerekirse, Benim Arkadaşım 80 lvl 1000 'e yakın silk aldı bu zamana kadar en son 2 ay boyunca yapmış olduğum Türkçe media.pk2 dosyasını kullandı ve hala oyunda... Diğer yandan Kardeşim hiçbirşey kullanmadı 66 lvl iken banlandı.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.