localtonet üzerinden proxy server açtım. silverbulleta bağlamak istediğimde şema desteklenmiyor hatası alıyorum nasıl düzeltebilirim. yardımcı olursanız çok sevinirim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalarlocaltonet üzerinden proxy server açtım. silverbulleta bağlamak istediğimde şema desteklenmiyor hatası alıyorum nasıl düzeltebilirim. yardımcı olursanız çok sevinirim.
aslında proxy serverı bağlamak istediğimde silverbullet tepki vermiyor hata kodu çıkmıyor proxyi eklemiyorMerhabalar
Çok büyük ihtimalle Silver Bullet hatayı doğru oalrak çevirememiş yazılımı ingilizce durumuna getirerek hata mesajını tekrardan iletir misiniz?
Saygılarımla...
Merhabalaraslında proxy serverı bağlamak istediğimde silverbullet tepki vermiyor hata kodu çıkmıyor proxyi eklemiyor
silverbullet ta checkin yapan botum var sitede ip ban atıyor o yüzden localtonet üzerinden proxy server açtımMerhabalar
Birde silver bullet ile tam olarak ne yapmak istiyorsunuz? Hedefinizide belirtebilir misiniz size daha iyi yardımcı olabilmem için. Localtonet'i de ne için kullandığınızıda yazarsanız sevinirim.
Saygılarımla...
Merhabalarsilverbullet ta checkin yapan botum var sitede ip ban atıyor o yüzden localtonet üzerinden proxy server açtım
Merhabalaraslında şöyle android cihaz bağlayarak mobil hat üzerinden proxy değişimi sağlıyor localtonet
evet mobilden proxy değişimi gerçekleşiyor benim sadece silverbullet a bağlamam gerekMerhabalar
Mobil veriyle gerçekleşen olaydan mı bahsediyorsunuz?
Saygılarımla...
Evet hocam mobil veriyi açıp kapatarak proxy değiştiriyorMerhabalar
Mobil veriyle gerçekleşen olaydan mı bahsediyorsunuz?
Saygılarımla...
MerhabalarEvet hocam mobil veriyi açıp kapatarak proxy değiştiriyor