Sims 3 CRACK acil yardım :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bircanurcan

Yeni üye
22 Ocak 2012
14
0
Merhaba arkadaşlar, sims 3 oyunu 1.0.631.00002 versiyonunun crack'i lazım, uzun zamandır arıyorum bulamıyorum, yardımcı olabilecek olan varmı acaba?
 

bircanurcan

Yeni üye
22 Ocak 2012
14
0
çok teşekkürederim dostum sağol tam işe yaradı problem çözüldü, oyunu türkçeleştirirsem yine hata verirmi yada bir sorun olurmu acaba?
 

th3 fat32

Katılımcı Üye
1 Şub 2012
902
0
Anchora
sims3TR_oyuncu39.tr.gg.rar

Yamayı kurmaya başlamadan önce Sims 3 oyununu tamamen kapatmalısınız. Programın arka planda çalışmadığından emin olmalısınız. Türkçe Yamayı TheSims 3 oyununu kurduğunuz dizine kurmalısınız. Öncelikle indirdiğiniz TheSims 3 türkçe yama içerisindeki "The Sims 3 Türkçe Yama.exe" dosyasını çalıştırın ve kurulumu tammalyın. Daha sonra yama içerisindeki "The Sims 3 Türkçe Yama 2.exe" dosyasını çalıştırın ve kurulumu tamalayın. Kurulum sonunda Sims 3 oyunu Türkçe olacaktır.
Not: Eğer The Sims 3 tr yama dil eklentisinden memnun kalmazsanız indirdiğiniz The Sims 3 türkçe yama içerisindeki "The Sims 3 Orginal Dil Dosyası.exe" dosyasını çalıştırıp kurulumunu tamamlayın. Kurulum sonunda oyun orjinal dil ayarlarına yeniden yüklenir.
 

bircanurcan

Yeni üye
22 Ocak 2012
14
0
dostum sana nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum her işimi hallettin çözüme kavuşturdun, Allah razı olsun, burası 1 numara mükemmel bir site, herkese teşekkürler saygılar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.