Sınıfta Kalıcam Tavsiye :(

SuvarixL

Katılımcı Üye
3 Kas 2013
861
0
New York
Arkadaşlar benim şimdiki ortalamam 42 eğer ortalamam 50 yi geçmezse sınıfta kalıyorum .Ders çalışmak istiyorum ama kendimi veremiyorum çabuk sıkılıyorum arkadaşlar nolur yardım edin sınıfı geçmem lazım 1-2 tavsiye verirmisiniz ?
 

cor-vo

Yaşayan Forum Efsanesi
23 Tem 2013
7,984
1
122
Bende aynı durumdayım ama ben kurtarıyorum 70'in üstüyle. böyle giderse iyi bir lise tutturamicam sonrada araba tamircisinin yanında çırak olarak çalışcam bu işte :( Bazı öğrenciler var ne biçim 98'in aşağısına not almıyorlar napıyorlar bunlar, annesinin karnından defterlemi çıkmış bilmiyorum artık.

Derslerine çalışma, sadece öğretmeni dinle, bu çok kolaydır. eve gelince azıcık bir tekrar yap, işlediğin konulara bak, hemen 2 dakikada bitirirsin tekrar yapmayı. boş zamanlarınıda kitap okuyarak geçir, internette zaman bulduğunda araştır bazen eğlenceli oluyor. bununla bile geçersin, çalışmana o kadar gerek yok, özel bir durum olmadığı sürece. sınavdan önce tekrar yap, ama bu sefer 15 dakikalık bir tekrar. ;)
 

Manasdas

Üye
22 Eyl 2013
117
0
Geçen dönem hiç çalışmadan 81 karne ortalaması getirmiştim. Okulda da yapmadığım şey yoktu :) Ama derslerde konuşmadan hocayı dinlerdik. Dersi dikkatli dinle, yanlış olsa bile fikrini söyle, atılgan ol. Eve gelince illaki çalışacağım demene gerek yok. Çalışırken bile çalışmak için çalışma, anlamak için çalış. Sınavlardan önce mutlaka tekrar yap. Baktın yine olmuyor, hocanın gözüne gir performansı falan yüksek versin.
 

efe2002ozyay2002

Uzman üye
19 Eki 2012
1,044
0
nereye
internetin fişini çek bilgisayarn maaüstü ise fişi çek her fişini kasanın arkasındaki düğmeyi kapat eğer leptopsa annenden söyle şifre koysun ve sana o ifreyi ancak 50 yi geçince söylesin telefonun şarjın çıkart bir yere koy ve kilitle sonra otur biraz edebiyat fln. çalış
 

cor-vo

Yaşayan Forum Efsanesi
23 Tem 2013
7,984
1
122
yav sadece eve gitsin 2 dakika tekrar yapsın sonra bitsin, böyle bile kolay 70 alır. ;) Tekrar yapılan şey unutulmaz kolay kolay. Ortaokuldaki Türkçe öğretmenimin sözlerinden bir tanesi :)
 

osmanM

Katılımcı Üye
25 Şub 2014
870
0
İlk başta çok düşkün olduğun şeylere notların düzelincye kadar ara verceksin.Sonra tabiiki azim lazım ama ders programı hazırlayacaksın.(kişiden kişiye değişir ben ders programıyla çalışamam mesela).En önemlisi okuldaki durumun ders dinlenmezse bir kere kaçıyor.Bende çok oluyor.Kolay bir ders ama hiç dinlemeyince iyi notlar alamıyorum mesela.42 den kurtarmak zor birey değildir herhalde.Allah yardımcın olsun kardeşim.
 

WorriorHacker

Katılımcı Üye
24 Şub 2014
288
0
TurkHackTeam
Yapman gereken çok basit çalışkan biriyle otur kopya çek :D :D :D neyse bu işin şakasıda kardeşim düşün eğer çalışmassan 1 senen çöpe gidecek sonra bilgisayarı unut ve derse konsantire ol eğer derse konsantre olamıyosan çalışmak için vidio izle daha iyi olur :))
 

Reflection

Özel Üye
10 Tem 2012
2,866
45
Hadi kolay gelsin

06112010099.jpg


11ipftj.jpg
 

eLysee !

Katılımcı Üye
12 Ara 2010
602
0
KOCAELİ
Çalışmakta istemiyosan kopya çekiceksin kardeşim..Sınavdan sınıfın en çalışkanı yada çalışkan sayılabilecek yada o derste iyi olan bi arkadaşının çevresine otur kopya çek.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.