sinirsiz azure nasıl açabilirim?

Benyamin

Yeni üye
11 Haz 2019
4
0
Is bankasi sanal kartim var ama azure surekli acamiyorum bunun bir yontemi var mi dun 2 adet anne ve babamdan acabildim ama tel no siteleri genelde skntili oluyor
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

FaFu529

Üye
7 Eki 2019
56
1
root@fafu529
Merhaba
Bu linki kullanarak geçici numara kullanabilirsiniz : https://www.freeonlinephone.org/
Numaraları kabul etmiyor ise
Android veya Ios Cihazınıza uygulama marketinden "TextNow" isimli uygulamayı indirip kayıt olunuz.
Ardından bir alan kodu giriniz örneğin 712 bu işlemde numaranızın nasıl başlayacağını ayarlamış olursunuz örn : +1 712 ******** fakat her alan kodu olmadığından internetten araştırmanız gerekecektir
Sonraki adımda ekrana çıkan numaraları deneyin eğer çalışan bir tane bulursanız hemen seçip alt taraftaki mavi düğmeye basın.
Eğer olmadıysa üst taraftaki sürenin bitmesini bekleyin. Süre dolduğunda numaralar yenilenecektir çalışan numara çıkana kadar deneyin.

Ip için modemi kapatıp açabilirsiniz.
Kolay gelsin
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.