Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sınırsız dediğim herhangi bi engele takılmadan istediğim kadar açabilmekti niye bu kadar edebiyat yaptın anlayamadım. Diğer yanıt için teşekkürler bana yüklü bi miktar lazım 5-10 kesmez yani.Sınırsız dediğin şey nedir ki sonsuzluk mu? Sonsuz olan ne var ki bu dünyada. Süleymanlar, Cengiz Hanlar, Firavunlar neler neler geçti bu diyardan ne kaldı onlardan hiç bir şey. Hepimizin sonu toprak. Ondan geldik ona yönlendirileceğiz.
Yani kısacası Google'da güvenlik kuralları nedeniyle telefon numarası istiyor. O yüzden sınırsızlığa ulaşamazsınız. Tek numaradan belki açarsınız bir kaç tane. Ama öyle generator yapıp Google hesabı basmak zor.
Bak al sana taktik python dan bot yap clicker. Sonra aç bilgisayarda güzel bir tarayıcı üzerinden botun hesap oluştursun at vds ye. 1 ayda elinde baya olur. Ama işte sorun ise google numara isitiyor. Nasıl istemez? Gizli sekmden girersin tarayıcı geçmişini silersin öyle. Bunları yaparım diyorsan açSınırsız dediğim herhangi bi engele takılmadan istediğim kadar açabilmekti niye bu kadar edebiyat yaptın anlayamadım. Diğer yanıt için teşekkürler bana yüklü bi miktar lazım 5-10 kesmez yani.