oyun hesabı kasıp satıyorum ama mail konusunda sıkıntı oluyor o yüzden lazım böyle sınırsız olmasa bile bir sürü mail açma methodu bilen var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tek kullanımlık mail istiyorsan eğer telegrama gir arama bölümüne temp-mail yaz zaten direk o bot çıkar start de new delete de refreshle ve kullan.sınırsız ama new delete yaptığın zaman eski verilen maile birdaha ulaşamıyorsunoyun hesabı kasıp satıyorum ama mail konusunda sıkıntı oluyor o yüzden lazım böyle sınırsız olmasa bile bir sürü mail açma methodu bilen var mı
hocam satacagım icin mail ile birlikte vericem hesabı o yüzden mail açma methodu olması lazımtek kullanımlık mail istiyorsan eğer telegrama gir arama bölümüne temp-mail yaz zaten direk o bot çıkar start de new delete de refreshle ve kullan.sınırsız ama new delete yaptığın zaman eski verilen maile birdaha ulaşamıyorsun
merhaba ,@Roichue bu arkadasdan bilgi ala bilirsiniz. mail hesaplarida satiyoroyun hesabı kasıp satıyorum ama mail konusunda sıkıntı oluyor o yüzden lazım böyle sınırsız olmasa bile bir sürü mail açma methodu bilen var mı
Hocam bildiğim kadarıyla sınırsız mail açma methodu diye birşey yok hocamında dediği gibi temp-mailleri kullanabiliyorsunuz ama o zamanda sorun çıkabilir sizin içinhocam satacagım icin mail ile birlikte vericem hesabı o yüzden mail açma methodu olması lazım
Sınırsız mail açmaktan ziyade gmail hesapları satılıyor tanesi 1-5 tl arasında değişiyor, karınıza göre böyle toplu alım yapıp da hesap açıp satabilirsinizoyun hesabı kasıp satıyorum ama mail konusunda sıkıntı oluyor o yüzden lazım böyle sınırsız olmasa bile bir sürü mail açma methodu bilen var mı
dilersen gmail aç açabildiğim kadar sana bende yardımcı olurum eğer istersen.Ama unutma gmail doğrulama için telefon kodu istiyor 2 veya 3. mailden sonra ama etrafında insalara durumu izah edersen sadece doğrulama amaçlı numaralarını kullanabilrisnhocam satacagım icin mail ile birlikte vericem hesabı o yüzden mail açma methodu olması lazım
olur hocam 2-3 adet açabilirseniz güzel olur isterseniz dcden halledelimdilersen gmail aç açabildiğim kadar sana bende yardımcı olurum eğer istersen.Ama unutma gmail doğrulama için telefon kodu istiyor 2 veya 3. mailden sonra ama etrafında insalara durumu izah edersen sadece doğrulama amaçlı numaralarını kullanabilrisn