Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne tür bir sinyal ?Merhabalar, flipper zero gibi olmayan sadece sinyal kopyalama üzerine olan bir cihaz nereden bulabilirim Türkiye satışı olursa sevinirim
Televizyon lamba vs. den bahsediyorsan 38 khz bir infrared (kızıl ötesi) alıcı verici modül yeterli olacaktır 1 tane arduino alıp istediğini yapabilirsinMerhabalar, flipper zero gibi olmayan sadece sinyal kopyalama üzerine olan bir cihaz nereden bulabilirim Türkiye satışı olursa sevinirim
Televizyon lamba vs. den bahsediyorsan 38 khz bir infrared (kızıl ötesi) alıcı verici modül yeterli olacaktır 1 tane arduino alıp istediğini yapabilirsin
Araba vs. den bahsediyorsan ortalama 2.4Ghz sinyal aralığına sahip olan bir çift anten işini görecektir ama amacın sinyaller üzerinde ise hackrf daha mantıklı bir seçenek
araba gibi şeyler evet şöyle diyeyim şuan bunun gibi şeyleri öğrenmeye yeni başlayacağım elektrik konusunda uzman birisinden yardım alarak güzel ve farklı birşey yapmayı planlıyorum bu 2.4ghz çift antenler nasıl kullanılır bu arada sinyal kopyalama içinne tür bir sinyal ?
Tam olarak yapmak istediğin şeyi söylersen ona göre yardımcı olmaya çalışayımaraba gibi şeyler evet şöyle diyeyim şuan bunun gibi şeyleri öğrenmeye yeni başlayacağım elektrik konusunda uzman birisinden yardım alarak güzel ve farklı birşey yapmayı planlıyorum bu 2.4ghz çift antenler nasıl kullanılır bu arada sinyal kopyalama için
biraz öğreneyim ona göre yapıp yapamayacağım belli olur ama şunun gibi birşey olur (sadece sinyal kopyalama değil)Tam olarak yapmak istediğin şeyi söylersen ona göre yardımcı olmaya çalışayım
Rtl sdr ile başla , paran olursa hackrf , spesifik bladerf ... İçinde cevher varsa kerberos kurar takla attirirsinMerhabalar, flipper zero gibi olmayan sadece sinyal kopyalama üzerine olan bir cihaz nereden bulabilirim Türkiye satışı olursa sevinirim
teşekkürler hocamRtl sdr ile başla , paran olursa hackrf , spesifik bladerf ... İçinde cevher varsa kerberos kurar takla attirirsin![]()