Şişme kadın gelin oldu

Alagros

Adanmış Üye
10 Kas 2011
7,364
1
EJAAD.
13127.jpg


İngiltere’ nin Dorset kentinde yaşayan 55 yaşındaki Everard Cunion, gerçek kadınlarla ilişkilerinde bir türlü dikiş tutturamayınca hayatında köklü bir değişiklik yaptı. “Çok konuştukları” için kadınları hayatından çıkaran Cunion 9 yıl önce “şişme” kadınlarla birlikte yaşamaya başladı.
9 yılda 9 şişme kadın değiştiren Cunion önceki gün “Gerçek aşkım” dediği son sevgilisiyle nikâh masasına oturdu. Temsili nikâh törenine Cunion’ın yakın arkadaşları katıldı. “Sözde” düğünde Cunion şişme sevgilisine gelinlik de giydirdi.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.