Sistem önerisi

inquesti

Üye
27 May 2013
188
0
Merhabalar, mevcut bilgisayarıma işlemci + anakart eklemek istiyorum oyun için ve web yani kısaca ev öğrenci bilgisayarı oynayacağım oyun ağırlıkları Gta 5 - League of legends gibi fps gerektiren oyunlar yani belli bir oyun yok ama böyle konularda sıkıntı yaşamak istemiyorum

Mevcutta;
GeForce Palit GTS 250 ekran kartı

450W power

8 GB ram

600 TL ideal olacak şekilde 600 700 gibi bir bütçeyi aşmayacak önerebileceğiniz işlemci + anakart var mı?

hangisi gerekli olur bilmiyorum fakat bana gerekli olan performans teşekkürler şimdiden.

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.