Beyler site açmak istiyorum. Reklamı nereden almalıyım ve siteyi nereden açayım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beyler site açmak istiyorum. Reklamı nereden almalıyım ve siteyi nereden açayım.
.com mu açacaksın? yoksa free bi site mi açacaksın? siten ne hakkında olacak ? warez içerik barındıracak mısın?Beyler site açmak istiyorum. Reklamı nereden almalıyım ve siteyi nereden açayım.
.comlu açıcam oyun indirme sitesi olmasını düşünüyorum. birde wareze giriyor mu bu oyun indirme.com mu açacaksın? yoksa free bi site mi açacaksın? siten ne hakkında olacak ? warez içerik barındıracak mısın?
.comlu açıcam oyun indirme sitesi olmasını düşünüyorum. birde wareze giriyor mu bu oyun indirme
kardeşm oyun indirme sitesi açtm bendetaktik verebilirim
![]()
çok iyi olur kardeşim öm atamıyorum 20 mesaj olunca mesaj atarım
blog sayfası açabilirsin ama .com lu istiyorsan para vermen gerekiyo atıyorum 50 tl vericeksen 100 tl alıcaksın ayda ama çok çabalaman gerekiyo ben .comlu kullanmadım ama blog kullandım zaten ücretsiz 6 ay boyunca her gün birşeyler yazacaksın anca ozaman add sense devreye giriyor her gün aktif olman gerekiyorBeyler site açmak istiyorum. Reklamı nereden almalıyım ve siteyi nereden açayım.