Site Hack HK.

baki041

Yeni üye
10 Eyl 2009
29
0
Öncelikle Merhaba arkadaşlar ben bu siteye 5 yıldır uyeyım ama pek takılmadım ama şuan site hackleme gibi konulara ilgim var veya facebook şifre çalma gibi konulara ilgi duyuyorum ve site hackleme için bir program arıyorum kolay bişe olsa iyi olur yardımcı olabilecek varmı?
 

muradQ

Üye
29 Nis 2012
222
0
site hacklemenin en basit yolu
1.brute force programı2.arama motoru
3.dork olusturucu program veteran

bunları iyice araştır en basit burdan başlarsın nasıl kullanıldıkları mevcut zaten kardeşim. daha ileri gidebilmek için programlama dilleri bilmen gerekir. :)
 

VITALLION

Özel Üye
12 Nis 2013
10,988
30
27
Dostum direk site URL sini yazıp hacklemek olsaydı nette site kalmazdı açıkçası.Öyle programlar yok maalesef.

Öncelikle SQL ve Brute Force ile başlarsan ilerletebilirsin.
 

ᴄʀᴜᴇʟ

Özel Üye
24 Eyl 2013
4,420
57
Ahıska
Web & Server Güvenliği - Turkhackteam.net/org - Turkish Hacking & Security Platform... bu bölümde senin ihtiyacın olan her şey var hack programlarını da bulabilirsin.Öyle IP adresini girip hackleme gibi bir şey yok maalesef emek olmadan yemek olmaz RTE açığından başla sonra sql açığıyla devam et rte zaten programsız senin yapacağın iş sql açığı için de sql poizon ve havij indir youtube dan ve forumdan videolarını da izle
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.