Site hack yardım

oguzaykt35

Yeni üye
13 Tem 2015
36
0
site hackleme konusunda yardım edebılcek varmı bu ıste yenıyım ne yaptıysam beceremedım siteyi çökertmek istemiyorum sadece ele geçirmek istiyorum bir surelıgıne ve admının haberı olmadan mumkunse yardım lutfenn
 

TheDKC

Üye
6 Tem 2015
162
0
Konya
Arkadaşlar Türk Sitelerine Saldırmak Misyonumuza Aykırıdır. Lütfen okuyunuz:
misyon.jpg
 

02d3

Kıdemli Üye
23 Haz 2015
2,581
1
LA
Az konu okuyun.Konuyu yeni sekmede açıp kapatmak ile öğrenilmiyor.Brute Force dene hedef siteye saldıramazsın muhtemelen ama shell index mass deface falan anlarsın.
 

AquieLL

Kıdemli Üye
1 Tem 2014
4,034
16
aquu.php
Brute Force Deneme Yanılma Yöntemiyle Wordpress , Joomla Sitelerinin Şifrelerini Bulmaya Çalışan Programdır. Hedef Site İşi Olmaz Yani Brutede. Hedef Site İçin
www.hedefsite.com/info.php?=15 vb sitelerde açık arayabilirsin

www.hedefsite.cpm/info.php?=15' koyarak enterle ve karşına sql hatası varsa sql açığı var demektir. Açıktan Yararlanmak İçin Havij , Sql Açığı Kontrolü İçin Saf3, Veya Siteyi Hacklemek İçin SQLMAP ' Kullanılabilir.

İyi Forumlar.
 

Davatov

Katılımcı Üye
25 Nis 2014
439
0
THT City
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.