Merhaba arkadaşlar 3 gün önce bir siteye giriş yaparak hacklendim. Bana o site yi nasıl hackleyebileceğimi anlatırmısınız? Normal olarak da günde 4-5 tane site hackleniyor bunu paylaşıyorsunuz. Ancak nasıl yapıldıgını bilmiyorum ben. Lütfen yardım!?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hocam adam site hacklemekten bahsetmemiş tam olarak..
Hedef site hacklemek istemiş.
Dostum ilk önce site üzerinde açıklar bulman gerek.
Acunetix, safe3 tarzı programlar ile siteyi tarayıp açık arayabilirsin..
Daha sonra da bulduğun açıkları kullanarak siteye giriş yapmalı veya veri felan çekmelisin..
Açıklara göre değişebilir gerçi; kısacası bulduğun açıkları kullanarak siteyi hackleyebilirsin.
Hocamızın verdiği linkteki "Kaba kuvvet yöntemi" siteye id şifre deneyerek girmeye çalışıyor.
İyi forumlar.![]()
Dostum safe3 adlı programı indirmem mi gerek yani?Hocam adam site hacklemekten bahsetmemiş tam olarak..
Hedef site hacklemek istemiş.
Dostum ilk önce site üzerinde açıklar bulman gerek.
Acunetix, safe3 tarzı programlar ile siteyi tarayıp açık arayabilirsin..
Daha sonra da bulduğun açıkları kullanarak siteye giriş yapmalı veya veri felan çekmelisin..
Açıklara göre değişebilir gerçi; kısacası bulduğun açıkları kullanarak siteyi hackleyebilirsin.
Hocamızın verdiği linkteki "Kaba kuvvet yöntemi" siteye id şifre deneyerek girmeye çalışıyor.
İyi forumlar.![]()
Dostum safe3 adlı programı indirmem mi gerek yani?
Ve bu program da buldugum açıklarla nasıl giriş yaparım?Bana şifre admin k.adı şifre falan mı vericek?
Yardımını bekliyorum..