Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah helalleşebilirsin adam seni polise vermeyi düşünüyormuBide siteye cloudflare açıcam
Yaptığının yanlış olduğunu dile getirmemiz ne zamandan beri racon kesmek oldu?.Script isteyip duruyorsun,millet kafayı mı yedi durduk yere sana yazdıkları scripti versinler?. Keşke lamer tarzı saldırıları bırakıp Script yazmaya yönelseydin.Ve lütfen yardım amaçlı yazın, racon kesmek falan ile uğraşmayın.
Yok adam öyle şeyi katiyen düşünmüyorİnşallah helalleşebilirsin adam seni polise vermeyi düşünüyormu
Pişman oldum yanlış yapılan bir site olsaydı kalıcı bir hasar verirdim, ancak adam helal parasını kazanıyordu..Arkadaşlar adam site hacklemiş diye niye laf atıyosunuz burası adı üstüne "hack" platformu. Sadece admini türk olmasaydı iyi olurdu.
İnanmıyom sana ya?Merhaba Turk Hack Team ailesi.
Bir site hackledim. Ancak pişman oldum.
Adamlar hidrolik ile ilgili şeyler satıyorlardı.
Güzel bir script önerebilir misiniz böyle bir site için?
Haklısınız hocam her şey para olmuşpişman olduysan adamla belli bir parada anlaş özür niyetinde adama ver parayı o sorunları gidersin hakkınıda helal etsin tamamdır işte
alert çalışmamışSitenin linki arkadaşlar
Aktaslarhidrolik.com
öyleHaklısınız hocam her şey para olmuş
Yok öyle değil, siteye İndex basdık bu 109382-ci değişmemiz siteyialert çalışmamış![]()
Aslında başka bi siteye sızcaktık olmadıYok öyle değil, siteye İndex basdık bu 109382-ci değişmemiz siteyi
Teşekkür ederim açıklama için. Diğerleri hesap soruyor, sanki izin almıştım hacklerken.Ya kardeşimSitenin backupu durur zaten. Adam farketmemiştir. Kapanmış bir site büyük ihtimal indexin bu kadar uzun duruyorsa. Sana neyin raconunu keselim? İlk defa mı hacking yapıyorsun ki elin ayağın titriyor. Tüm panellerde zaten site backupu alınır, adam geri yükler. Bu celallenme kime göre neye göre?
Scripte falan da gerek yok yani rahat ol.
adamın scriptini kaydedip kendi indexini yapacaktın ya da php javascript html css bilgin varsa yaparım diyecektin php js html css biliyorsan adamların indexini hazırla ya da php javascript html css başlama maceranda olabilirMerhaba Turk Hack Team ailesi.
Açık bulduysan bunu site tarafına bildirebilirsinMerhaba Turk Hack Team ailesi.
Siteyi 1000 kez deface yaptım, site yöneticisi de bana yazdıAçık bulduysan bunu site tarafına bildirebilirsin