Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sitede sql açığı varsa mümkün, sitede açık bulup database'e sızabilirsiniz. bunlar için biraz bilgi birikimi gerekiyor, illa zarar vereceğim diyorsanız siteye ddos atın. hiç açmayın siteyi yani. devamlı saldırı yapın.beyler 2-3 haftadır bir siteyi test ediyorum site sahte reklam verip milleti dolandırıyo ve kișisel bilgi çalıyor.ilk olarak siteyi full açılmayacak șekilde çökertmek mümkünmü veya bu bilgileri tuttukları database deki bilgileri silmek mümkünmü?
sağol koç bide siteyi açılmayıcak șekilde kapatma ddos fln tamamen siteyi çökertmezmi?İlk olarak siteyi full çökertmek diye bir şey yoktur ama zarar verebilirsiniz. Bunun için ilk önce DDoS adını verdiğimiz saldırı türünü gerçekleştirerek firewall gibi korumaların etkisini azaltarak kolay şekilde dataları çekebilirsiniz. Bunun için tabii ki SQL veya XSS açığına ihtiyaç vardır. Database'deki bilgileri silmek içinse sitenin admin paneline giriş yapmanız gerektiğini düşünüyorum. Bu sayede hem kendi indexinizi basarsınız hacklediğini belirtmek için hem de dataları silersiniz. Yalnız bu işlemler öyle basite indirgenecek şeyler değil. VDS veya PROXY gibi hizmetlerle IP adresinizi koruma altına almalısınız. Iyi forumlar.
Yüksek boyutlarda sürekli yaparsanız belki olabilir fakat düşük boyutlarda sıklıkla yaparsanız anlık çöküntüler olur. Bu durum da siteyi istemeden tamamen & uzun süreli çökertmenizi engellemiş olur.sağol koç bide siteyi açılmayıcak șekilde kapatma ddos fln tamamen siteyi çökertmezmi?
birkaç farklı terminallerle halledemez miyim?Tek başına atacağın DDoS bir işe yaramaz, eğer siteyi uzun bir zaman kapalı tutmak istiyorsan bir kaç kişi olmanız şart.
Hayır, ayrı ayrı cihazların olması lazım.birkaç farklı terminallerle halledemez miyim?
anlıyorum teșekkürlerHayır, ayrı ayrı cihazların olması lazım.
Rica ederim, Fakat moralini bozma nedense öyle hissettim. Bulursun bir kaç kişi ya. Farklı hack forum sayfalarından discord sunucularından, telegram sunucularından, yani adam çok. Yeter ki iste.anlıyorum teșekkürler