Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dostum hack açıkları ile ilgili forumda ar****imse burda direk öğrenmediği için kesin cevaplar vermeyecektir.Sadece tavsiye vereceklerdir.Çünkü herkes araştırarak öğrendi.
PC'nin ram'i 2 gb veya daha düşükse death'ın dediğini yapma bence benim pc 2gb ramli kendi sitem çökecekmi diye botnetle saldırayım dedim pc çöküyordu Şaka bir yana upload açığı , dork , exploit , shell ,brute force öğren . 1-2 site mutlaka düşecektir (şansına bağlı ).Başarılar.
kardesim merak etme artik forumdaki 8 yasindaki cocuk bile sql acigi bulup index atabiliyor o yuzden baslikda bana site hacklemeyi oretebilicek girsin olucak bide forumda site hack ile ilgiler konular mevcut gezip gormeden boyle isteklerde bulunma
Kardeşim eğer siteyi direkt olarak çökertmek istiyorsan yardımcı olurum ama niye istiyosun FAKAT siteyi ele geçirmek istiyorsan o konuda bir şey yapamam