Sql açıklı siteler buldum fakat havij ile çekiyorum admin pass gelmiyor panelide bulyorum brute forceda 1000 site var 1 site düşşüremedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tek sorun o zaten sql map ile buluyorum devamını getiremiyorum manuel yapamıyorum sql map bilmiyorum havijdede yapamıyorum brute forceda
Havij Benzeri Bir Program Önerirmisiniz Peki ?1. BF ile site taratıyorsan birazda dorklarınla alakalı birşeydir. Dorklarını ne kadar çok geliştirirsen o kadar çok site düşer.
2. Sql açıklı siteleri sürekli manuel olarak tara düşmemesi imkansız. Sqlmap kullanmayı en kısa zamanda öğren sana çok yararı dokunacak.
Son olarak haviji kullanmanızı tavsiye etmem.
1. BF ile site taratıyorsan birazda dorklarınla alakalı birşeydir. Dorklarını ne kadar çok geliştirirsen o kadar çok site düşer.
2. Sql açıklı siteleri sürekli manuel olarak tara düşmemesi imkansız. Sqlmap kullanmayı en kısa zamanda öğren sana çok yararı dokunacak.
Son olarak haviji kullanmanızı tavsiye etmem.
e herşey öle kolay olsaydı ooo aç brute 1000 site düşsün olurmu sitemi kalır öle o zaman herkez hacker olur
Brute Force ile hacker olunmaz
Brute Force ile hacker olunmaz