Site Panelini Bulduk Kullanıcı Adı İle Ama Şifreyi Nasıl Bulacağız

yusuf3r3nn

Yeni üye
10 Kas 2021
41
12
sitenin paneline giriş yaptık kullanıcı adı doğru ama şifre yanlış brutu force ile denedim yine bulamadık napmalıyız başka
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

'Chan

Uzman üye
1 Nis 2020
1,802
1,463
Shibuya
Merhabalar,
Web sitesini brute force ile buldum demişsiniz ama nasıl? Brute force programları siteye giriş yaptıktan sonra size kullanıcı adı ve şifresini veriyor. Direkt kullanıcı adını bularak veren bir brute force aracı görmedim. Brute force yapacaksanız WordPress, Opencart ve Joomla dork'ları oluşturarak, yapmayı deneyebilirsiniz. Google'da "brute force yapma tht" vb. Aramalar yaparak konulara erişebilirsiniz.
Hedef web siteniz varsa, Acunetix ve Kali liux'da bulunan web site açık bulma tool'ları ile tarama yapabilirsiniz. Örneğin, WordPress bir sitede tarama yapacaksanız "WPScan" kullanabilirsiniz. Yani ilk admin panelini bulduktan sonra işlem yapmayacaksınız. İlk adımınız açık bulmak ve açıktan yararlanarak işlemler gerçekleştirmek. Aşağıdaki konuları okuyabilirseniz, mantığı daha iyi kavrayabilirsiniz.





Altyapıya göre bu tarama işlemi değişmektedir. Bu nedenden dolayı böyle bir link bırakıyorum; https://www.youtube.com/results?search_query=web+site+açık+tarama
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.