Y yarseli Yeni üye Katılım 15 Nis 2012 Mesajlar 41 Tepkime puanı 0 Konum hatay Kredi 0 3 May 2012 #1 arkadaslar bana bu https://tik.lat/J9dGw sitenin kulladigigi script lazim nasil bulabilirim
|TurKs StrongLy| Kıdemli Üye Katılım 26 Şub 2012 Mesajlar 2,009 Tepkime puanı 5 Kredi 0 3 May 2012 #2 Her İstenilen Sistenin Scripti Bulunamaz. Bu Sitede ki Temada Olabilir Scripte . Eğer Scriptse Resim Scriptleri Diye Ara başkada olsa güzelleri vardır bulursunuz. Eğer Script Değilse Temadır Joomla gibi Sitelere Böyle tema bulup atıp Kullanabilirsiniz Oyla 0 Downvote
Her İstenilen Sistenin Scripti Bulunamaz. Bu Sitede ki Temada Olabilir Scripte . Eğer Scriptse Resim Scriptleri Diye Ara başkada olsa güzelleri vardır bulursunuz. Eğer Script Değilse Temadır Joomla gibi Sitelere Böyle tema bulup atıp Kullanabilirsiniz
B Bug ReSearcher Katılımcı Üye Katılım 18 Eki 2011 Mesajlar 661 Tepkime puanı 0 Konum /etc/shadow Kredi 0 3 May 2012 #3 wordpress gibi duruyor. html kodları editlenmiş sanki Oyla 0 Downvote
Y yarseli Yeni üye Katılım 15 Nis 2012 Mesajlar 41 Tepkime puanı 0 Konum hatay Kredi 0 3 May 2012 Konuyu başlatan #4 arkadaslar elimde var aslinda ve o siteden cekildigi gozukuyor face fake uygulama kullanilmak icin bana lazim olan kismi blog ... bulma yontemi yokmu Oyla 0 Downvote
arkadaslar elimde var aslinda ve o siteden cekildigi gozukuyor face fake uygulama kullanilmak icin bana lazim olan kismi blog ... bulma yontemi yokmu