PoNTuS Üye Katılım 11 Ağu 2018 Mesajlar 82 Tepkime puanı 0 Kredi 0 1 Eyl 2018 #1 Selamlar.Konuya gireyim direk .Söyle ornek vereyim sitem.com girince video indirme servisi olacak. sitem.com/2 mesela oda sosyal medyayla alakalı olacak 2 sinede scriptim var nası yapmalıyım acaba? Moderatör tarafında düzenlendi: 1 Eyl 2018
Selamlar.Konuya gireyim direk .Söyle ornek vereyim sitem.com girince video indirme servisi olacak. sitem.com/2 mesela oda sosyal medyayla alakalı olacak 2 sinede scriptim var nası yapmalıyım acaba?
burakbeys Üye Katılım 1 Tem 2018 Mesajlar 101 Tepkime puanı 0 Konum TÜRKİYE Kredi 0 1 Eyl 2018 #2 subdomain oluşturabilirsin veyahut alt klasor oluşturup 2 ayrı veritabanı kullanarak Oyla 0 Downvote
PoNTuS Üye Katılım 11 Ağu 2018 Mesajlar 82 Tepkime puanı 0 Kredi 0 1 Eyl 2018 Konuyu başlatan #3 burakbeys' Alıntı: subdomain oluşturabilirsin veyahut alt klasor oluşturup 2 ayrı veritabanı kullanarak Genişletmek için tıkla ... Tam anlamıyorum bu olaylardanda pleks panel var nası yapacam Oyla 0 Downvote
burakbeys' Alıntı: subdomain oluşturabilirsin veyahut alt klasor oluşturup 2 ayrı veritabanı kullanarak Genişletmek için tıkla ... Tam anlamıyorum bu olaylardanda pleks panel var nası yapacam
Delphoi1 Katılımcı Üye Katılım 9 Ara 2017 Mesajlar 644 Tepkime puanı 0 Konum KKTC Kredi 0 1 Eyl 2018 #4 Hangi host kullaniorsunuz puplic html de dosya aciorsunuz mesela deneme yani siteadi.com/deneme boyle oluyor ama belki hosta gore degisir. Oyla 0 Downvote
Hangi host kullaniorsunuz puplic html de dosya aciorsunuz mesela deneme yani siteadi.com/deneme boyle oluyor ama belki hosta gore degisir.