Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zaten o açıklar artık unutulan sitelerde olduğundan dolayı boşver uğraşma kankaMerhaba sitelerde bulduğum sql açıklarını bildirmek için bir şablon aradım. Ama bulamadım bana önerirsenin çok teşekkür ederim.
Bazı yeni sitelerde de bulunabiliyor sql açığı bularak 1200 dolar aldım 1 ay öncezaten o açıklar artık unutulan sitelerde olduğundan dolayı boşver uğraşma kanka
Ne biliyim hocam ya.. ya ben bu konuda kötüyüm açık bulma konusunda ya da ben kötüyüm yaniBazı yeni sitelerde de bulunabiliyor sql açığı bularak 1200 dolar aldım 1 ay önce
Peki hangi programı kullandın bulurken onuda söyleyinde bizde yapalımBazı yeni sitelerde de bulunabiliyor sql açığı bularak 1200 dolar aldım 1 ay önce
burp suitePeki hangi programı kullandın bulurken onuda söyleyinde bizde yapalım
Oda paralı zaten :/burp suite
Hocam siz o kadar para kazandınız ama burpsuite parasını çıkartamadınız yani bir anlamı kalmadıOda paralı zaten :/
Burp suitenin hangi versiyonunu kullandınız acaba ücretli versiyonunu mu yoksa ücretsiz versiyonunu mu kullandınız?burp suite
Hocam siz o kadar para kazandınız ama burpsuite parasını çıkartamadınız yani bir anlamı kalmadıbiraz da mantıklı düşünmek lazım
ikiside işe yarıyor ücretli sadece otomatik scan yapmaya yarıyor.Burp suitenin hangi versiyonunu kullandınız acaba ücretli versiyonunu mu yoksa ücretsiz versiyonunu mu kullandınız?
ücretsiz de scan yapamıyorsunki bende var scan yapılmıyorikiside işe yarıyor ücretli sadece otomatik scan yapmaya yarıyor.
scan yapmana gerek yok ki intruder ve repeateri öğrenmen gerekiyor. hiçbir şey bilmeden direk scan yapsan bile zaten intruder ve repeater kullanmadan kanıt oluşturamazsın.ücretsiz de scan yapamıyorsunki bende var scan yapılmıyor
Evet ama ücretsiz versiyonunda intruder da brute force yapmaya çalışırken çok yavaş çalışıyor program. İntruder ile neler yapılabiliyor pek bir bilgim yok ama ıntruder sadece brute force için gerekli olan bir yer değil mi? İntruder kullanmak gerekirse ücretsiz versiyonunda çok yavaş çalıştığı için ücretli versiyonunu almak mı daha mantıklıdır sizce ?scan yapmana gerek yok ki intruder ve repeateri öğrenmen gerekiyor. hiçbir şey bilmeden direk scan yapsan bile zaten intruder ve repeater kullanmadan kanıt oluşturamazsın.
Merhaba bugbounty rapor kuralları vardır ilk öncelikle ne tür açık bulduğunu bu açığı bulurken izlediğiniz yolu ve bu açığın oluşturabileceği kıritiklik seviyesini ve bu açığın manipüle edilmesini engellemek için fikir seklinde bir rapor hazirlamalisinizMerhaba sitelerde bulduğum sql açıklarını bildirmek için bir şablon aradım. Ama bulamadım bana önerirsenin çok teşekkür ederim.