A Am-Heh Üye Katılım 5 Kas 2011 Mesajlar 193 Tepkime puanı 0 Kredi 0 11 Mar 2013 #1 Arkadaşlar Ben Forumu Kurdum. Hacklenmemek İçin CHMOD Ayarları Admin Klosoru Ayarı Config.php Adlarını Degiştirdim. Sonrasında Bu Hatayı Aliyorum. Nasil Düzelticem Bunu Hata Son düzenleme: 11 Mar 2013
Arkadaşlar Ben Forumu Kurdum. Hacklenmemek İçin CHMOD Ayarları Admin Klosoru Ayarı Config.php Adlarını Degiştirdim. Sonrasında Bu Hatayı Aliyorum. Nasil Düzelticem Bunu Hata
thejack Uzman üye Katılım 5 Ağu 2009 Mesajlar 1,469 Tepkime puanı 43 Konum Heryerdeyiz Kredi 0 11 Mar 2013 #2 inc/config.php dosyasını bilgisayarımıza indiriyoruz. Notepad++ programı ile açıyoruz. Buluyoruz. Kod: $config['database']['type'] = Bu satırın sonunda mysqli yazıyorsa bunu mysql olarak, eğer mysql yazıyorsa mysqli olarak değiştiriyoruz.Ve işlemimiz tamamlanmıştır. hayırlı forumlar kolaygelsın beyfendı inşallah sorununu çözer Oyla 0 Downvote
inc/config.php dosyasını bilgisayarımıza indiriyoruz. Notepad++ programı ile açıyoruz. Buluyoruz. Kod: $config['database']['type'] = Bu satırın sonunda mysqli yazıyorsa bunu mysql olarak, eğer mysql yazıyorsa mysqli olarak değiştiriyoruz.Ve işlemimiz tamamlanmıştır. hayırlı forumlar kolaygelsın beyfendı inşallah sorununu çözer
A Am-Heh Üye Katılım 5 Kas 2011 Mesajlar 193 Tepkime puanı 0 Kredi 0 11 Mar 2013 Konuyu başlatan #3 Yaptim Ama Bişeye Yaramiyor. Config.php Dosyasinin Adini Degiştirdim. Ben Hacklenmemek İçin Gene config.phpt20 yaptim ama hata veriyor gene Oyla 0 Downvote
Yaptim Ama Bişeye Yaramiyor. Config.php Dosyasinin Adini Degiştirdim. Ben Hacklenmemek İçin Gene config.phpt20 yaptim ama hata veriyor gene
A Am-Heh Üye Katılım 5 Kas 2011 Mesajlar 193 Tepkime puanı 0 Kredi 0 11 Mar 2013 Konuyu başlatan #4 Tamam Dosya Adını Hallettim config yazmak yeterliymiş Oyla 0 Downvote
thejack Uzman üye Katılım 5 Ağu 2009 Mesajlar 1,469 Tepkime puanı 43 Konum Heryerdeyiz Kredi 0 11 Mar 2013 #5 kolaygelsın ozaman kardesım iyi forumlar sızlerın olsun Oyla 0 Downvote