Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sql dediğin konu çok detaylı bir konudur öyle 1 haftada kavrayabileceğin bir konu değil istersen siteni paylaş detaylı tarama yapsın buradaki hocalar sana bilgi versinler.Ayrıca forumda sql konuları var onlara göz atmanı tavsiye ederim.İyi forumlar.Merhaba,
Sitemde bir arkadaşımızın söylediğine göre sql açığı mevcutmuş fakat detaya inmedi bu konuda tecrübeli bi arkadaş bu açığı nasıl yapıyor yada var mı yokmu test edebilirmi rica etsem çok makbule geçer teşekkürler
Bilgileri özelden gönderdim hocam.Dostum zaten buraya paylaşırsan inceleyecektim manuel sql ve sqlmap ile ufak bir tarama yapcaktım![]()
hocam sqlmap de wafları nasıl bypass edebiliriz ? hangi tamper scriptlerini kullanmalıyız acaba ?En basit olarak, SQL sorgusunun bulunduğu kısımı SqlMap'e atıp test edebilirsiniz. Kişisel istek forumda yasaktır, yapmamaya özen gösterelim.
Sql Enjeksiyon Zafiyetini Kullanalım konuma bakabilirsinMerhaba,
Sitemde bir arkadaşımızın söylediğine göre sql açığı mevcutmuş fakat detaya inmedi bu konuda tecrübeli bi arkadaş bu açığı nasıl yapıyor rica etsem çok makbule geçer teşekkürler
benim sana önerim tamper=space2comment ha geçmedimi ozaman tamper=space2comment,space2hash istediğin kadar ekliyebilirsin tabi tarama süresi uzarhocam sqlmap de wafları nasıl bypass edebiliriz ? hangi tamper scriptlerini kullanmalıyız acaba ?