Siteme THT'den Saldırdılar

berknt40

Katılımcı Üye
8 Ocak 2016
687
0
D:\
Sana tavsiye, Türk sitesine saldırdıysa %90 velettir ve ev adresi elindeyse evine git bi güzel döv :D zararını para olarak al. Yasal süreçten daha iyi bir yol.
 

Dark-Defender

Kıdemli Üye
17 Nis 2015
3,534
0
Zurich
bildirim geldiği için girmek durumumda kaldım izinliyken :) buta medyayı biliyorum erciyes teknoparkta mısın ? teknoparktaysan Sera 3 e çık bi görüşelim uygun bi zamanda sanmıyorum THT Üyesinin zarar amaçlı yaptığını erciyes üniversitesi diyince hemşehrime korumak geldi ama THT üyelerinde art niyet aramadım aramamda dediğim gibi Teknoparktaysan sera da bi görüşelim gerekeni yaparız
 

DeshadoR

Katılımcı Üye
14 May 2016
296
0
aga ddos şikayet felan serilerde kendim aklıma geldi bende az saldırı yapmadım bence acemi tht ye bildirmeniz ıı olmusta polis .d çocuk yani kendin bilirsin. Ama acaemi çok belli
 

emollo12

Uzman üye
19 Şub 2016
1,617
0
c#
Merhaba,

Benim açtığım konu olan oyun geliştiriyorum sayfasından gelen bilinmeyen bir THT üyesi siteme DDoS saldırısında bulundu.

edit: IP adress THT'ye bildirildi

İp adresini loglardan tespit ettik, bunun için THT de herhangi bir işlem uygulanabilir mi?

İyi Günler...

Üyelerin dediği gibi dava açabilirsin bunun sonucunca tazminat alabilirsin hele ki türk sitelerine saldırı yapmak yasak forumda .
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.