sitemi hacklediler yarıdıma cok ıhtıyacım var :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

turkiminator

Yeni üye
26 Haz 2008
41
0
sitemi hacklediler kimseyle ugrasmayan bısı yapmayan bırıyım tek hedefım sıtemı yukseltmektı ama sebep oldular ne yapabılırım lutfen yardım edın ?
 

dreamer_x_x

Katılımcı Üye
21 Haz 2008
688
0
Eskişehir
hack konusunda o kadar bilgim yok ama şunları söyleyim sitenin güvenlik düzeyini arttır,gerçi sen güvenlik arttırsanda sitene whois çekerek hosttaki diğer dandik güvenliksiz siteler üzerinden tekrar sitene saldırabilirler.sağlam bir host şirketine taşın sürekli kullandığın script ile ilgili açıkları milw0rm - exploits : vulnerabilities : videos : papers : shellcode securityfocus.com sitelerinden kontrol et ve scriptindeki açıkları kapat :)
 

crzyfear

Yeni üye
6 Şub 2009
4
0
bak arkadas yukarda bırı acıklamıs serverınde acıklar olabılır ama buda az bır ıhtımal senın yapman gereken dtbss almıssındır ınsallah eger adam sadece yonlendırme yada css dosyalarını degıstırsıyse buraya yaz ben duzeltem ha yok adam harbı dtbs sıfırlarmıs ustune bıde hacklenmıstır yazdıysa bastan kuracaksın :D neyse umarım anlamıssındır
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.