Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
<div class="card-body">
<div class="service-icon">
<i class="fas fa-code"></i> <!-- Kodlama -->
</div>
</div>
<div class="card-body">
<div class="announcement-icon">
<i class="fas fa-bullhorn"></i> <!-- Duyuru -->
</div>
</div>
<div class="card-body">
<div class="support-icon">
<i class="fa-solid fa-user-pen"></i> </i> <!-- Destek -->
</div>
</div>
Hocam yine formunuzdasınızicon html ibaresi olarak i olarak belirlenmiştir zaten, yeni bir icon eklemek için kullanmak istediğin iconun linkini kullanacaksın. Ya da css ile kendine göre şekillendireceksin.
Sağol, formumda mıyım orasından pek emin değilim hastalığım ilerlediği için bazen etkileri oluyor unutkanlık algı kayıpları hat Safa’da. Dünü perşembe sanıyordum mesela. Çalıştığım işletmenin kritik müşteri verilerini sildim yanlışlıkla yöneticiye anlattım dedim böyle böyle hastane ve ilaç geçmişlerimi gösterdim tamam dedi ama yine yaparsın diye işten çıkarttı kendini sağlama aldı yani. Sen söyle yani formumda mıyımHocam yine formunuzdasınız![]()
degiştirmek istedigin icon dosyasında resmi bul aynı isimle degiştirecegin icon hazırla dosya icine at hedefdeki dosyayı degiştir yap tamamdır kolay gelsinarkadaşlar benim sitemin hizmetlerim kısmında ki iconları değiştirmek istiyorum nasıl değiştirebilirim? kaynak kodu bu galiba
div class="card-body">
<i class="fas fa-paint-brush"
Hocam üzüldüm, en kısa zamanda sağlığınıza kavuşmak dileğiyle...Sağol, formumda mıyım orasından pek emin değilim hastalığım ilerlediği için bazen etkileri oluyor unutkanlık algı kayıpları hat Safa’da. Dünü perşembe sanıyordum mesela. Çalıştığım işletmenin kritik müşteri verilerini sildim yanlışlıkla yöneticiye anlattım dedim böyle böyle hastane ve ilaç geçmişlerimi gösterdim tamam dedi ama yine yaparsın diye işten çıkarttı kendini sağlama aldı yani. Sen söyle yani formumda mıyım
hocam cok gecmiş olsun rabbim şifalar versin acilSağol, formumda mıyım orasından pek emin değilim hastalığım ilerlediği için bazen etkileri oluyor unutkanlık algı kayıpları hat Safa’da. Dünü perşembe sanıyordum mesela. Çalıştığım işletmenin kritik müşteri verilerini sildim yanlışlıkla yöneticiye anlattım dedim böyle böyle hastane ve ilaç geçmişlerimi gösterdim tamam dedi ama yine yaparsın diye işten çıkarttı kendini sağlama aldı yani. Sen söyle yani formumda mıyım
<div class="card-body">
<i class="fas fa-code"></i> <!-- Kodlama -->
</div>
</div>
<div class="card-body">
<div class="announcement-icon">
<i class="fas fa-bullhorn"></i> <!-- Duyuru -->
</div>
</div>
<div class="card-body">
<div class="support-icon">
<i class="fa-solid fa-user-pen"></i> </i> <!-- Destek -->
</div>
</div>
<link href="https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/font-awesome/5.15.4/css/all.min.css" rel="stylesheet">
.service-icon i {
font-size: 2rem; /* Boyut */
color: #007bff; /* Renk */
}