Sitemin popüleritesini nasıl arttırırım ?

injector

Katılımcı Üye
30 Haz 2018
853
1
style.css
Merhaba blogger dan bir site açtım sitemde bilişimle ilgili konular paylaşıyorum. Sitemin görünürlüğünü ve aktivitesini nasıl arttırabilirim ? google da nasıl daha üst sıralara çıkarabilirim yardım edebilecek varmı ??
 

AltayCyber

Coder Life'
1 Ara 2018
605
22
Kafkasya
Öncelikle blog siteni Google'da ust siralara çıkabilmek için en azından şu yöntemlerini yapabilirsin;
  • Blogunu Google Search'a bağla,
  • Blog sitenin temasında HTML alanın da **** Tag
  • eklentisi ekleyebilirsin (Seo ayarları),
  • Seo uyumlu temalar kullan,
  • Yayınların da mutlaka konuyla ilgili etiketler olsun,
  • Yayınların da mutlaka arama açıklaması ve bağlantı adresini düzenle,
  • Özgün konular yayınla (Diğer sitelerden kopyala - yapıştır yapma),
Bunlar yaptığından emin ol.
 

rewecetr

Üye
4 Şub 2019
131
0
Tekirdağ
Merhaba blogger dan bir site açtım sitemde bilişimle ilgili konular paylaşıyorum. Sitemin görünürlüğünü ve aktivitesini nasıl arttırabilirim ? google da nasıl daha üst sıralara çıkarabilirim yardım edebilecek varmı ??
Bunun için seo yapmanız gerekiyor forumda SEO nasıl yapılır araştırabilirsiniz videolar var blogger googlea bağlı hesabında zaten neleri yapman gerektiği gösterilir sitemap oluşturman lazım sonra pagerankın artıcak google pagerank a göre üst sıralara taşıyor bu terimleri araştır yapılışı kolay internette videoları var + istersen seo optimizasyonu paketi alabilirsin satanlar var senin için yapıyorlar seçerken dikkatli olmalısın hepsi beceremiyor.
 

bedoso

Katılımcı Üye
16 Mar 2017
260
1
Detroit
Elinde imkan var ise blogger yerinde wordpress kullanmanı öneririm wordpress üzerinde seo uyumlu seni ön plana çıkarabilecek free güzel temalar mevcut ek olarak wordpress eklentileri sayesinde bir tık ile seo ayarlamalarını tamamen yapabilirsin.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.