WolfThe Üye Katılım 29 Ağu 2015 Mesajlar 65 Tepkime puanı 0 Kredi 0 10 Eyl 2015 #1 mrb arkadaşlar trxoyun . c o m bu sitenin scriptini çekebilir miyiz? çekebiliyorsak nasıl çekebiliriz yardımcı olur musunuz? scripti çekip bana gönderme imkanı olan varsa mesaj atabilir mi? şimdiden teşekkürler.
mrb arkadaşlar trxoyun . c o m bu sitenin scriptini çekebilir miyiz? çekebiliyorsak nasıl çekebiliriz yardımcı olur musunuz? scripti çekip bana gönderme imkanı olan varsa mesaj atabilir mi? şimdiden teşekkürler.
PS1K0 Uzman üye Katılım 6 Ağu 2015 Mesajlar 1,143 Tepkime puanı 14 Konum root@kali Kredi 0 10 Eyl 2015 #2 tr siteleri hacklemek misyona terstir Oyla 0 Downvote
WolfThe Üye Katılım 29 Ağu 2015 Mesajlar 65 Tepkime puanı 0 Kredi 0 10 Eyl 2015 Konuyu başlatan #3 PsikoHalil' Alıntı: tr siteleri hacklemek misyona terstir Genişletmek için tıkla ... hackleme yapmıyacaktık sadece scripti alıp kullanacaktım benim de bizimtravian . c o m oyun sitem var onun scriptinden bir kaç ekleme yapacaktım sadece Oyla 0 Downvote
PsikoHalil' Alıntı: tr siteleri hacklemek misyona terstir Genişletmek için tıkla ... hackleme yapmıyacaktık sadece scripti alıp kullanacaktım benim de bizimtravian . c o m oyun sitem var onun scriptinden bir kaç ekleme yapacaktım sadece