Sitenizdeki Açıkları İnternet Üzerinden Taratma

GHOST CLOUD

Kıdemli Üye
25 Haz 2015
2,534
0
ÖTÜKEN


Web sitenizdeki açıkları ve güvenlik zaafiyetlerini tespit edebileceğiniz programların yanında bu testleri internet üzerinden de yapmak mümkündür. Bu siteler;


https://www.scanmyserver.com/

https://sitecheck.sucuri.net/?clickid=1luTSJSDtwGR3u0SGOzrx11iUkkVwtTxl3WbXo0

https://www.ssllabs.com/ssltest/

https://quttera.com/

https://detectify.com/

https://www.siteguarding.com/en

https://app.webinspector.com/

https://www.acunetix.com/vulnerability-scanner/register-online-vulnerability-scanner/

https://asafaweb.com/

https://www.netsparker.com/online-web-application-security-scanner/

https://app.upguard.com/webscan

https://www.tinfoilsecurity.com/

Bu sitelerden açıklarınızı taratarak bulabilirsiniz ve bu açıkları kapatmak için web siteniz bir şirkete bağlı ise siteyi yapan firma ile iletişime geçin eğer kendi siteniz ise forumumuzda mevcuttur.
 

ByKaranlikGece

Kıdemli Üye
27 Mar 2016
2,543
2
Cc+
Yani sql li siteleri de veya baska bir siteleri de acik taramasindan gecirip acik olup olmadigini da ögrenme sansimiz var :D dogru anladiysam yararli ve güncel
 

axmetmcl

Katılımcı Üye
5 Kas 2011
436
3
Paylaşım için elinize sağlık. ancak maalesef kullanmayı düşünen arkadaşlar için şunu belirtmek isterim, free bir tool ile bu sitelerden alacağınız sonuçlardan fazlasını alırsınız. Çoğu boş, gereksiz sonuçlar veriyor ve gerçek bir tarama yapmıyor. Örn; webinspector veya asafaweb gibi.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.