1 haftadır siteye giremedim bugün protonvnp ile girebildim öğrendiğim kadariyla artık vpn ile giriş yapabilirim lütfen beni bu komu hakkında bilgilendiriniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu turkhackteam instagram'dan size yazdım ücretli oldu dedihangi site
pardon anlamadım. Daha açıklayıcı olabilir misin ? Ben Instagram kullanmıyorum. Kim ücretli oldu dedi , ney ücretli oldu ?Bu turkhackteam instagram'dan size yazdım ücretli oldu dedi
Ben bu turkhackteam sitesine giremedim sonra instagram'dan turkhackteam resmi bir hesaba denk geldim sorduğumda site ücretli oldunu ve artık vpn le giriş yapikamiyacani söyledi ben şu an protonvnp ile girdim bana yardımcı olabilirmisin elimde ekran görüntüleri varpardon anlamadım. Daha açıklayıcı olabilir misin ? Ben Instagram kullanmıyorum. Kim ücretli oldu dedi , ney ücretli oldu ?
Turk Hack Team'in böyle bir hesabı yok dolandırıcı bunlar orjinal hesap SiberAtay sakın güvenip para vs. atmayınız.Ben bu turkhackteam sitesine giremedim sonra instagram'dan turkhackteam resmi bir hesaba denk geldim sorduğumda site ücretli oldunu ve artık vpn le giriş yapikamiyacani söyledi ben şu an protonvnp ile girdim bana yardımcı olabilirmisin elimde ekran görüntüleri var
Çok teşekkürlere şimdi ben bu turkhackteam giremedim vpn ile girebildim ama şimdi açıldı sorun neşri eve gelince açıldı galiba benim mobil veride sorun var değilmiTurk Hack Team'in böyle bir hesabı yok dolandırıcı bunlar orjinal hesap SiberAtay sakın güvenip para vs. atmayınız.
Evet admine ilettim hesabı ilgilenecektir.Çok teşekkürlere şimdi ben bu turkhackteam giremedim vpn ile girebildim ama şimdi açıldı sorun neşri eve gelince açıldı galiba benim mobil veride sorun var değilmi
siberatay X'de, kullanıcı hesabı suspended gibi görünüyor..Forumumuzun kullandığı resmi hesaplar dışındaki hesapları dikkate almayınız. TurkHackTeam adına hiç bir yönetici veya üyeler sizlerden hack işlemleri vaadiyle para talep ederse inanmayın. Son dönemlerde sıklıkla karşılaştığımız bu durumda madur olan insanlar var. Konu ile alakalı yakın takipdeyiz.
www.facebook.com
x.com
x.com
![]()
Reddit - Please wait for verification
www.reddit.com
Bence sizde bir sorun var ben girincede aynı şeyi söylüyor hesabını doğrulamadıysan.siberatay X'de, kullanıcı hesabı suspended gibi görünüyor..![]()