Siteye girince ip kaydediyor hk.

OsmanliDevleti

Katılımcı Üye
8 Ocak 2017
607
2
Devlet sitesine falan girince alt tarafta ip adresiniz kaydedildi diyor bu tür sitelerin ip adresimi kaydetmesini nasıl engellerim

Hem telefon hem de bilgisayar için.
 

'TÜRKÇÜ

Kıdemli Üye
3 Haz 2017
2,059
2
Engellemeyezsiniz diye düşünüyorum çünkü sonuçta " devlet sitesi " ve bu komut vs herneyse site üzerinden gerçekleşmektedir. Siteye müdahale edebileceğinizi de sanmıyorum.

İyi forumlar
 

AJEXA

Adanmış Üye
22 Haz 2013
6,859
3
Jüpiter
Devlet sitesi, boşver kaydetsin. Devletine güven yahu :trl

Çok sıkıntı olursa tordan bağlan ama, paranoyaklığın lüzumu yok, devlet sitesi, ne gibi bir sıkıntı yaratabilir ki?
 

alemdar2002

Kıdemli Üye
8 Eki 2013
2,054
4
Dünya
Devlet Sitesi Ip Adresini Kaydetmesinden Neden Korkuyorsun Ki ?

Ip Adresini VPN Kullanarak Kaydetmesini Engelleyebilirsin Ancak Hiç Gerek Yok Boştan Yere İnternetin Yavaşlar Bırak Kaydetsin. Her Site Kaydediyor Zaten Ancak Kabak Gibi Ip Adresin Kaydedildi Yazmıyor :)
 

'Marksman

Kadim Üye
8 Ocak 2013
5,400
2
Sadece devlet siteleri değil tüm sitelerde zaten kayit ediliyor ip adresin. Vpn gibi uygulamalarla degistirebilirsin ama istediklerin de gerçek ip adreini yinr alırlar.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.